• Coș

Curs Lamaze

Cu tine de la sarcină și până la naștere
Naștere naturală sau prin cezariană? Ce voi face în maternitate? Cum ne vom descurca după ce apare copilul?
Știm cât de importante sunt sarcina și nașterea pentru tine ca viitoare mămică, pentru voi ca viitori părinți, și din acest motiv vrem să vă ajutăm ca aceste evenimente să fie frumoase și relaxante prin înțelegerea tuturor etapelor prin care treceți.
Acest curs se bazează pe experiență și este livrat cu multă blândețe viitorilor părinți. Fiți pregătiți pentru o abundență de informații (toate necesare) atât medicale, cât și sfaturi utile, practice.
Printre subiectele abordate cu lux de amănunte se numără: sarcina, travaliu, metode de confort eficiente, protocoale de spital, nastere (naturala si cezariana), alaptare și îngrijirea nou născutului.
Educația și practicile Lamaze se bazează pe cele mai bune și actuale dovezi medicale disponibile. Acestea pot ajuta la reducerea utilizării intervențiilor inutile și la îmbunătățirea rezultatelor generale pentru mame și copii.
Sunt Catrinel Popa, educator certificat Lamaze International și pot fi alături de voi încă din timpul sarcinii, în timpul travaliului și după naștere, pentru ca voi dragi părinți să vă bucurați de o experiență plăcută în tot timpul ăsta.
Folosește formularul de mai jos pentru a te programa la o vizita.
Vrei să știi de ce să participi la un curs Lamaze? Click aici.Vrei să vezi cum arată un curs Lamaze? Click aici.

De ce să alegeți să participați la acest curs?

Vă ajută pe voi, părinții, să evitați depresia post-natală (atât mama, cât și tatăl pot suferi această formă de depresie după apariția bebelușului)
Te ajută pe tine, viitoare mămică, să ai încredere în tine și să știi exact ce ai de făcut, atât în momentul nașterii, cât și după
Să îmbunătățiți relația dintre voi, ca părinți, atât pe parcursul sarcinii, cât și după naștere.
Tăticii participanți primesc 10 zile de concediul legal în plus

Întrebări și răspunsuri

Cât durează cursul?
4 săptămâni
Unde se desfășoară cursul?
La sediul Ergonomice
Cât costă?
350  lei
Cum se plătește?
Prin op, transfer bancar pe baza unei facturi proforme
Cum se procedează în cazul în care nu pot ajunge la ora/data stabilită?
Vom putea recupera online sau cu alta serie
Copyright ©2020
Ergonomice