• Coș

Garanția produselor

Produsele comercializate dispun de garanție conform legilor în vigoare din România, 449 art. 16 din 2003. Termenul de garanție al produselor este de 30 zile.

Condiții de garanție:
Dacă pe durata termenului de garanție în urma unor vicii de material sau de fabricație produsele se deteriorează se vor repara sau se înlocuiesc, după caz.
S.C. MARSUPIU S.R.L. va efectua expertiza, repararea și /sau înlocuirea gratuită a produselor defecte. Produsele care nu pot fi reparate vor fi înlocuite. Dacă modelul respectiv nu se mai comercializează, produsul va fi înlocuit cu un alt produs similar, cu aplicarea diferenței de preț sau se va ștorna la cererea clientului.
Costul transportului către S.C. MARSUPIU S.R.L. va fi suportat de către client, iar returnarea produsului de către S.C. MARSUPIU S.R.L.

Produsele achiziționate nu reprezintă obiectul garanției în următoarele situații:

  1. Dacă produsele prezintă defecțiuni sau deteriorări cauzate de lichide, dacă sunt obiecte / materiale străine pe suprafața produselor, dacă există arsuri provocate din cauza utilizării necorespunzătoare a produsului.
  2. Nerespectarea de către utilizator a condițiilor de manipulare, transport, depozitare, utilizare și întreținere prevăzute de către producător.
  3. Deteriorările fizice, estetice (rupturi, porțiuni descusute, tăiate) nu reprezintă obiectul garanției.
Copyright ©2020
Ergonomice