• Coș

Mai mult decat o carte

O plimbare cu tractorul
Ce poate fi mai minunat pentru un mic pasionat de tractoare decat sa ii aduci o carte cu tractor? Dar ea nu e o simpla carte cu povesti, e o carte magica in care personajele prin viata, si isi pot schimba povestea! Daca mai adaug ca aceasta carte are si un tractor de jucarie sigur va deveni cartea preferata a multor prichindei
Mai jos e cartea cu pricina. Are copertile mari, groase,rezistente, cu desene viu colorate.

Dupa cum ziceam,cartea are mai multe functii. Pe de o parte prezinta o minunata poveste cu un tractor, pe cealalta pagina are personaje ce prind viata intro alta istorioara al carui povestitor e chiar micutul .


Si povestea se amplifica si se deruleaza in mai multe secvente, si intra multe personaje,si totul e o distractie continua :)…intre timp tractorul face bruuuuuum bruuuuuuum pe pista special amenajata.


Alteori redam ce am citit cu ajutorul personajelor . Povestim, intelegem comportamente noi, pe care le explicam prin joc.


Si apoi mai citim o alta poveste din carte, si invatam si cuvinte noi in engleza si …si desigur, ne amintim ca mai este o pista pentru tractor


Si dupa ce se plictiseste de citit, o poate reutiliza dupa bunul plac.In cazul de fata, a transformat o intr un garaj de masini. And the fun never ends!

Copyright ©2020
Ergonomice