• Coș

Bună! Sunt Caty și ador copiii!

Am și eu 2 ce îmi luminează fiecare clipă!
Pe perioada ambelor sarcini, am întâmpinat destul de multe probleme cu care toate viitoare mămici se confruntă. Spre deosebire de ele, eu aveam pregătirea și resursele necesare (5 ani de studii medicale, plus nenumărate ore petrecute pe grupurile de babywearing) pentru a lua cele mai bune decizii pentru mine și familia mea.
Pot spune că Ergonomice.ro s-a născut, fără ca eu să-mi dau seama, odată cu fiul meu cel mic. Dragostea pentru el și pentru fratele lui mai mare, m-a făcut să mă informez despre cum aș putea să-i fac acomodarea mai ușoară în noua lume. Așa am aflat cel mai important lucru! La pieptul meu, el se va simți în siguranță, îmi va simți mirosul, respirația și bătăile inimii, la fel ca în burtică, bonus eu îl voi putea săruta și mângâia la tot pasul, dar îi voi putea acorda afecțiunea și atenția necesară și fratelui mai mare. Lucru atât de important pentru un copil deja bulversat de faptul ca mai toată atenția părinților se îndreaptă către cel mic.

Îmi place să ajut!

Așa au luat naștere toate proiectele mele!
Încerc pe cât posibil, să vin în ajutorul părinților deschiși să învețe cum să crească armonios un copil.

În același timp doresc să îi fac să depășească eventualele dificultăți pe care le întâmpină un cuplu odată cu venirea pe lume a noului membru al familiei.

Toate serviciile pe care le ofer și pentru care am toate acreditările necesare:
Curs Lamaze - cu tine de la sarcină până la naștere
Doula în travaliu & post partum
Consiliere în alăptare - acreditată
Consult în terapii naturiste
Consultanță babywearing
Copyright ©2020
Ergonomice