• Coș

Ceai Catina Dacia Plant

Lavanda (sau levantica) se folosea din cele mai vechi timpuri in afectiuni precum stari de nervozitate, neliniste, iritabilitate, tensiune psihica, neurastenie, dureri de cap, migrene, afectiuni cardiace pe fond nervos, tulburari intestinale cu substrat nervos (sindrom de colon iritabil), colici, diaree cauzata de stres.

11,00 lei TVA inclus

2 în stoc (poate fi pre-comandat)

Proprietăți:
- este excelent pentru întărirea sistemului imunitar, protejează organismul de răceli și gripe;
- conferă vitalitate și reprezintă un plus de energie;
- conține un aport mare de vitamina C, vitaminele B, fier, sodiu, potasiu, ingrediente esențiale pentru un organism revigorat;
- contribuie la procesul de vitaminizare și remineralizare;
- îmbunătățește starea generală, tonusul și rezistența organismului;
- contribuie la reducerea stărilor de oboseală, slăbiciune și surmenaj;
- susține refacerea organismului după boală.

Ingrediente:

Cătina (Hippophae rhamnoides) - fructe.

Mod de administrare:

Intern - pulberea - planta se macină cu o râșniță electrică. Se ia câte o linguriță cu pulbere de patru ori pe zi. Pulberea fie se ține sub limbă sau se mestecă timp de 10-15 minute (după care se înghite cu apă), fie se adaugă la o lingură cu miere de albine.
Maceratul la rece - se prepară dintr-o lingură cu planta adăugată la 250 ml de apă (o cană), se menține timp de 6 ore la temperatura camerei, iar apoi se strecoară. Se administrează 3 căni cu macerat pe zi.
Infuzia - se prepară dintr-o lingura cu planta adăugată la 250 ml de apă clocotită (o cană), se menține timp de 10-15 minute la temperatura camerei, iar apoi se strecoară. Se administrează 3 căni cu infuzie pe zi.

Prezentare:

50 g
Copyright ©2020
Ergonomice