212,00 lei
Disponibil pentru precomandă
Familia botanică: Lauraceae (lauri)
Metoda de extracție / origine: Distilarea prin aburi din scoarță-China
Componente chimice: Aldehide: trans-cinnamaldehidă (până la 85%), benzaldehidă; Fenoli (> 7%): eugenol, chavicol, fenol, 2-vinil-fenol; Esteri: acetat de cinamil, acetat de benzii.
Proprietăți: antibacteriene, antifungice, antivirale.
Utilizări istorice: Cassia a fost folosit pe scară largă ca bază de condiment intern. Din punct de vedere medical, a fost utilizat pentru răceli, colică, dispepsie plană, diaree, greață, reumatism și afecțiuni renale și de reproducere.
Alte utilizări posibile: Acest ulei este cel mai bine să nu fie utilizat individual în aromoterapie, deoarece poate fi extrem de sensibil la țesuturile dermice. El poate oferi un sprijin puternic amestecurilor atunci când sunt utilizate în cantități foarte mici.